7.4.08

Kirsi blogeissa ja muuten netissä

Neulekirppu haastoi kertomaan blogaamisesta.

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
758 entryä verkkolehdessäni. 127 postausta Mosaiikki-blogissani ja 49 postausta Nepotiassa. Minulla on muitakin blogeja, mutta niitä en nyt tässä erittele.

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin?
Aloin kirjoittaa pitääkseni yllä ammattitaitoa ja kehittyäkseni kirjoittajana. Blogaamisen myötä vuorovakutus toisten blogaajien kanssa on tullut itselleni entistä tärkeämmäksi.

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?
Työni vie minut milloin mihinkin netissä. En pääse urautumaan. Säännöllisesti luen rss-syötteet omista suosikeistani. Joskus on aika kiire. Silloin lukeminen on ylimalkaista. Toisinaan sukellan johonkin asiaan vähän perusteellisemmin.
Olen ryhmitellyt rss:t aihepiirien mukaan. Uutiset, kehitysmaat, ympäristöasiat, terveys, kirkko, käsityöt, suvun kuulumiset... Päivälehtien syötteitä luen ehtimiseen, samoin maailma. nettiä. Wikipediaa käytän ahkerasti, samoin kaannos.comia.

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)
On, myllyniemi.biz ja sen lisäksi pistin muinoisen graduni näkyville: http://personal.inet.fi/surf/kirsi.myllyniemi/
Nykyiselläni en ennätä tarpeeksikaan usein päivittää tätä sivustoa, kun aika menee blogeissa, joita minulla on muitakin kuin yllä mainitut.

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?
Maailman yleisintä kieltä: huonoa englantia osaan puhua, jos saan sanaa suustani. Ruotsia osaan samantyyppisellä periaatteella. Kirjoittaen kielitaitoni on paljon parempi kuin puhuen. Lisäksi ymmärrän yllättävän montaa kieltä auttavasti, mutta sitähän ei kysytty.

6. Mitkä ohjelmat seuraat tv:stä?
En katsele säännöllisesti telkkaria, jos nyt en uutisia.

7. Hissi vai portaat?
Portaat.

8. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat?
Enpä ole erityisen taikauskoinen.

9. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa.
Olisin haastanut Maijun. Olisin haastanut myös Savisudin, mutta hän on jo ehtinyt vastata. Lisäksi haastan kenet tahansa, joka asiasta innostuu.

2 kommenttia:

Kirsi H. kirjoitti...

Hey minä otan tämän haasteen vastaan kyllä. Seuraavassa postauksessani blogilleni. Kiva infopläjäys (kirjoittajalle itselleenkin varmaan).

KirsiMy kirjoitti...

Hyvä hyvä Kirsi.
Tämä oma nettiläsnäoloni on parhaillaan melkoisessa myllerryksessä. En ole tuohon näemmä vastannut kaikkia blogejanikaan, koska aika ei aina ole riittänyt jokaisen ylläpitämiseen...