20.7.07

Viikon kenkä, saanko esitellä


Tyttöni osti viime perjantaina Vaasan Prismasta itselleen kauniit nahkakengät :( saanko esitellä.
No, kengäthän eivät olleet nahkaa, kuten neitokainen kuvitteli, mutta että jo toiset Prismasta ostetut viikon kengät samana kesänä! Halvat kengät tulevat kalliiksi. Nyt sanoi tyttöni, ettei enää osta kenkiä Prismasta. Nyt on sitten kuitti tallessa, mutta kauppa on Vaasan periferiassa, jonne tästä on matkaa nelisensataa kilsaa.
Minkäänlaista alkuperämerkintää en kengistä löytänyt. Pohjassa luki vain Wildflower.

3 kommenttia:

Stello kirjoitti...

Mä ostin kesäkuussa Tallinnan Seppälästä ihanat Principessa (made in Italy) korkkipohjasandaalit. En nyt muista hintaa, kun kuitti on jossain tavaravuoren seassa, mutta halvat olivat..

Käytin niitä ehkä n. 3-5 kertaa, kun pohjien liimaus irtosi melkein kauttaaltaan, eikä kenkiä voi nyt enää käyttää, ennenkuin käyn korjauttamassa. Se tulee varmaan maksamaan ainakin saman verran kuin itse kengät.

Irlannista käsin ei ole niin kätevää lähteä vaihtamaankaan kenkiä, ja vaikka saisinkin tuoreen parin, niille ehkä kävisi sama juttu.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Joopa joo, Stello. Moni kakku päältä kaunis. Kuinkahan kauan kaupat voivat pelata sillä, että asiakkaat eivät syystä tai toisesta valita heikkolaatuisista tuotteista tai palveluista.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Tänään veimme Helsingissä Prismaan nämä Vaasasta ostetut kengät. Saimme rahat takaisin.